• Понеделник - Петък от 9.00 до 18:00
  • BG/EN
Често задавани въпроси

Практиката ни показва, че поради непознаването на биологията и спецификата на обработките срещу даден вредител, хората подхождат неправилно към тях. Ако се третират с неправилен препарат или с малко количество, самият вредител изгражда резистентност и последващите изтребителни мероприятия са сложни и неефективни. Затова Ви съветваме – не се мъчете да решите проблема сами! Нашите специалисти ще Ви консултират за различните техники на обработка, препарати и дозиране.

До 24 часа след подаден от Вас сигнал, в работен ден от седмицата.

На пазара има широк спектър от препарати за борба с инсекти и вредни гризачи, някои от тях са във вид на гел, нямат мирис, не остават следи и са напълно безопасни за човешкото здраве и за здравето на вашите любимци.

Цената на продукта определя неговото качество. Цената варира според броя на обработките, на площите, от вида на продукта и от числеността на вредителите.

Една обработка отнема около половин час за около 100 кв.м. Ефекта се определя от хигиената в жилището, от типа на използваният препарат. Има обработки, за които даваме едногодишна гаранция.

Ако се обработва апартамент, чрез опръскване на повърхностите с аерозол, обработката трябва да се повтори. В този случай препарата действа контактно, вредителят трябва да прелази през обработената повърхност за да умре. Препарта действа активно до момента на неговото измиване. След 20 дни, когато се излюпят яйцата и препарата е измит трябва да се повтори обработката. При геловете /пастообразните препарати/ една обработка е достатъчна. Това е и най-доброто решение в борбата с хлебарките. Тези препарати имат дълго остатъчно действие, не цапат, дозират се прецизно, подходящи са за хора с алергии и е достатъчно да се обработи един апартамент в цялата сграда, за да има 100% резултат.

При обработките с паста срещу насекоми даваме от 3 до 6 месеца гаранция, в зависимост от хигиената в жилището.

Най-добрата профилактика в борбата с вредителите е добрата хигиена.

Ако се пръска е необходимо да освободите шкафовете, да предпазите храните и домашната посуда, домашните любимци трябва да бъдат изведени, и да имате готовност да не обитавате напръсканите помещения определено време за да подейства препарата. Ако при обработката бъде използвана инсектицидна паста не е необходима никаква подготовка от ваша страна. Не е необходимо да бъде изведен домашният ви любимец или да напускате жилището си.

Нашият съвет е да изисквате от дезинфектора винаги да се легитимира, представяйки удостоверението си за професионална подготовка. Това е гаранция, че услугата ще бъде извършена професионално и качествено от специалист.